VERMEIRENISKUSTVO.
VERMERIEN GROUP ima 80 godina istorije u proizvodnji invalidskih kolica i veliko iskustvo na tržištu u prouèavanju preferencija i potreba ljudi koji koriste invalidska kolica. Dovelo je do stvaranja ponude proizvoda i proširenja iste s drugim pomagalima i medicinskim krevetima.

UDOBNOST, SIGURNOST, TRAJNOST

Bogato iskustvo i moderne tehnologije omoguæavaju nam da ispunimo najviše norme i standarde. Proizvodimo opremu koja nudi visoku udobnost korisnika. Posebno brinemo o sigurnosti; imamo TUV certifikate i uspješno smo proveli testove sudara za naša invalidska kolica.

KVALITET I POUZDANOST

Iskustvo naših zaposlenih, kompetentno inženjersko osoblje i implementirani sistemi kvaliteta èine naše proizvode pouzdanima, što udovoljava oèekivanjima korisnika. Savremene tehnologije u proizvodnji, laseri za rezanje limova i cijevi razlièitih presjeka, roboti za zavarivanje garantiraju ponovljivost i pouzdanost. Kvalitet je naše sve.

ZADOVOLJSTVO

Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet. O tome svjedoèi i izvoz naših invalidskih kolica na gotovo polovinu svjetskih tržišta, ukljuèujuæi i ona najzahtjevnija, poput Švicarske.

Zadovoljstvo znaèi i servis nakon prodaje. Naša prednost je što veæinu svojih proizvoda proizvodimo u EU, a samim tim garantujemo stalni pristup rezervnim dijelovima i uslugama.

Danas je VERMEIREN grupa sa više od 750 zaposlenih sa podružnicama u Evropi i Aziji. VERMEIREN isporuèuje proizvode za prodaju u više od 45 zemalja širom svijeta.

VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964