TARTA ®

TARTA ® je elastičan sistem, koji njeguje tvoju kičmu


Tražili smo nove ideje, osjećaj slobode. Našli smo ortezu trupa Tarta® . Ergonomska, kreirana na osnovu iskustva stručnjaka za držanje pravilnog položaja tijela sa naglaskom na izgled i savremene materijale. Svakog dana otkrivamo neograničene mogućnosti ovog sistema.  Tarta® izlazi u susret očekivanjima, od estetskog izgleda, mogućnosti adaptiranja individualnim potrebama invalida, ali ona je takođe sjajno rješenje za sve one, koji provode duže vrijeme sjedeći. Svako može koristiti to sjajno i inovativno rješenje. Vrijeme je sada i za Tebe.

Ugao svakog diska se može korigovati u rasponu od 10°, što omogućava , na primjer, prilagođavanje cijelog kostura ortezi ili raznih stepena skolioze. Takođe se može podešavati ugao pojedinih rebara. Rebra su izrađena od aluminijum, mogu se pomjerati sa tačnošću do milimetra, kako bi se savršeno prilagođavale korisniku.

Kao što se kvalitetna odjeća šije po mjeri, tako i orteza TARTA ®, osim toga što se kod nje modelirati oblik i prilagođavati potrebama korisnika, može se birati između četiri osnovne S, M, L, XL. Dodatno se može izabrati između verzije STANDARD sa rebrima koja na srednji način obuhvataju trup (takva verzija nudi korisniku udobnu i stabilnu podršku), iverzije CONTOUR, čij je oblik inspirisan posebnim foteljama koje se koriste u super sportskim autima. Takve fotelje garantuju maksimalnu bočnu potporu i potporu trupa zahvaljujući raznim dužinama i stepenu savijanja pojedinih rebara. Sa TARTA naći ćeš za sebe najbolje rješenje.

TARTA

.


VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964